Contact | Nieuws
Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker Print pagina Increase Decrease text size 
 

Voorlichting

Projecten
Scholenproject
SGO Nieuwsblad
Voorlichting
Rolstoel Lenen

Voorlichting

De SGO geeft informatie over hun activiteiten en doelstellingen aan dorps-en wijkraden, organisaties, politieke partijen en belangstellenden. De SGO verzorgt op verzoek een voorlichtingsavond voor een organisatie. 
Daarnaast nemen we deel aan (vrijwilligers)markten, plaatselijke evenementen om zo de mensen uit onze doelgroep te leren kennen en zij met ons kennis kunnen maken.
We wijzen de gemeente en andere organisaties op zaken die de integratie van de doelgroep in de samenleving belemmeren.
Geregeld zoeken we het contact met de pers om ons te laten horen.

Het basisscholenproject "Gehandicapt en toch Gewoon" is er op gericht om kinderen kennis te laten maken, te laten ervaren hoe het is om met een lichamelijke beperking door het leven te gaan.
Enkele keren per jaar verzorgen we aan de hand van een thema een voorlichtingsavond, de laatste onderwerpen waren onder meer veiligheid en "het keukentafelgesprek".

Ten slotte is het SGO Nieuwsblad bedoeld om informatie en actualiteiten met betrekking tot wetgeving, Wmo, AWBZ, PGB, toegankelijkheid, plaatselijke wetenswaardigheden, nieuwe ontwikkelingen,etc aan onze achterban door te geven. Met ruim 700 gedrukte exemplaren en 400 digitale adressen bereiken we een grote groep mensen.
 
Sociale Media
Volg ons op Facebook Test Bushaltes Driel SGO SGO
Actueel
01-07-2018
Uitleen Struinrolstoel
 
13-06-2018
Privacy verklaring SGO
 
13-06-2018
SGO Nieuwsblad september 2018