Contact | Nieuws
Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker Print pagina Increase Decrease text size 
 

Vacatures

Bestuur
Privacy Verklaring SGO
Doelstellingen SGO
Wie zijn onze vrijwilligers
Johan stopt
Vacatures in ons bestuur

Algemene bestuursleden

We zoeken naar mensen die in ons bestuur mee willen denken en doen. We zijn op een zeer breed terrein actief (zoals op deze website te lezen valt. We komen veel mensen tekort die ons helpen bij het netwerken, websitebeheren, WMO behartigers, verbinders, vervoer,  toegankelijkheid etc.  Bent u de ervaringsdeskundige, of bent u profesioneel betrokken bij onze doelgroep, wilt u zich inzetten om de belangen te behartigen binnen (en soms  buiten) onze gemeente. We hebben u hard nodig om alle activiteiten voort te kunnen zetten.

Scholenproject vrijwilligers

We zoeken mensen (met en zonder beperking) die op woensdagochtend mee doen. Dat kan ook af en toe, bijvoorbeeld in je eigen dorp. En we zoeken mensen die vanuit Elst mensen van ons project naar een school (buiten Elst) willen vervoeren (km vergoeding is mogelijk). Vooral het werken met kinderen is elke keer weer verrassend en dit project blijft een unieke kans om kinderen al jong te laten kennis maken dat iedereen met een beperking “gewoon” is.

Contactpersonen gezocht

In Valburg, Randwijk en Oosterhout zoeken we nog mensen. Als contactpersoon SGO bent u in uw dorp (als ervaringsdeskundige) het aanspreekpunt voor mensen met een beperking en signaleert u opvallende zaken. Zo krijgt de SGO voor elke kern "brede" informatie om de belangen van de doelgroep te behartigen binnen de gemeente Overbetuwe.


Sociale Media
Volg ons op Facebook Test Bushaltes Driel SGO SGO
Actueel
01-07-2018
Uitleen Struinrolstoel
 
13-06-2018
Privacy verklaring SGO
 
13-06-2018
SGO Nieuwsblad september 2018